20 januari 2013

Premiär - vår nya hemsida

Äntligen, nu är den klar, vår nya hemsida. Ja förresten klar och klar, det lär den nog aldrig bli men; den är LIVE. Usch det var lite läskigt att igår efter en intensiv dag med det sista handpålägget säga ja till att nu kör vi, nu byter vi till den NYA.Det har varit en lång startsträcka, arbetet påbörjades redan tidigt 2012 när jag gick en kurs i Wordpress.
Och egentligen var den klar redan i mars 2012 men jag hade gjort den på svenska med möjlighet att via Google Translate översätta till det språk man önskade.

Men vi rådfrågade vänner från UK, Frankrike och USA och de läste och analyserade. Och gav oss rådet att inte använda svenska som språk på hemsidan. Översättningarna från google blev ibland för dråpliga och kunde till och med missförstås ibland. Det blev helt enkelt för oproffsigt.

Sen kom en säsong emellan med jobb, renoveringar, gäster och arbetet med att översätta blev bortprioriterat.

Men nu är det gjort, nu har vi bytt, nu är vi LIVE.Nu ska jag inte ta på mig hela äran till att vi har en ny hemsida, utan hjälp av vår gode vän Jerker som har bistått med sin expertis och erfarenhet så skulle det inte ha gått. Tack Jerker.

Vi hoppas att ni alla läser och tittar med kritiska ögon, vi tar tacksamt emot råd och åsikter på saker som är mindre bra eller fel. Som sagt vi hoppas att vår hemsida nu ska vara mer levande och föränderlig.

Adressen till vår hemsida är den vanliga www.lapomme.eu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.