26 januari 2014

Uppdatering


Nu var det ett tag sedan vi skrev något här på bloggen. Vi har nu precis 2 veckor kvar av vår vistelse här i Sverige för den här gången. 2 veckor som är uppbokade nästan till sista minuten.

Men så är det nästan varje år. Vi kommer till Sverige och tänker; nu har vi 4 månader på oss, det är lugnt vi hinner göra det och det och det. Och så helt plötsligt så är det bara 2 veckor kvar. Ja tiden har gått fort men ändå inte. Fast i år känns det ändå bättre eftersom vi var hemma en sväng vid nyår.

Idag tittade solen fram en liten stund och det var inte jättemånga minusgrader men det kändes ändå väldigt rått när vi var ute på promenad med goda vänner.

Vi gick genom Mälarhöjden bort till Fruängen och till Långbroparken. Där kom änderna vaggande när jag skulle ta bilden på den frusna dammen. De trodde nog att jag hade några godsaker till dem.

Sedan åt vi brunch på Långbro Värdshus. Det är mysigt där men mycket folk.
Ett problem med en buffé är att det alltid blir för mycket mat.
Även om man försöker att ta lite. I dag hoppade jag över den varma maten i alla fall.


Så vad har vi annars hittat på sedan sist. Jo vi har varit på IKEA för att planera det nya köket i Gästhuset. Väldigt bra service att kunna boka tid för 2 timmars köksplanering. Det kostar visserligen en liten slant men det var det värt. Kunnig och bra personal som var lyhörd.

Det kommer att blir hur bra som helst för att citera en känd tv-profil.Nu längtar vi efter att komma tillbaka hem och sätta igång med arbetet, det känns riktigt spännande. Och som sagt det är bara 2 veckor kvar, det går fort.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.