11 april 2014

Före - efter/2


Dags att visa nästa avslutade projekt. (Nåja nästan avslutade, det är konstigt men vissa saker tar aldrig slut. Här är det lite slutfinish runt dörren)

Äntligen, jag säger äntligen är vi klara med köket i Gästhuset. Vi är ganska trötta nu, mest psykiskt trötta tror jag. För det har varit ett långt och utdraget projekt, inte speciellt svårt egentligen bara pyssligt kan man kanske kalla det.

Gästhusets dörr Före 

Gästhusets dörr Efter
Den gamla dörren var tung, otät och släppte inte in så mycket ljus. Mycket bättre nu.









Vi får väl köra finn 5 fel eller något. Ser ni skillnaden?
Dock är det samma duk.
Köket Före 
Köket Efter 









Före


Efter






      





Före




Efter
  
     





    



Vi är nöjda, vi hoppas att våra gäster blir nöjda också. De första anländer i morgon. De har i och för sig inte sett köket före, men vi hoppas att de kommer att tycka om det efter.

2 kommentarer:

  1. Oj, vad ni har varit flitiga! Och det blev ju himla snyggt, mycket ljusare och mer ändamålsenligt och lättare att hålla rent. Köken "modell ä" kan visst vara charmiga men är sällan praktiska. Det är nu er säsong börjar förstår jag. Med ett så trevligt boende så kommer ni har många gäster! Kram

    SvaraRadera
  2. Tackar ja vi har jobbat på ganska bra om jag får säga det själv. Det gamla var kanske charmigt men inte mer. Väldigt svårt att hålla rent och inte alls ändamålsenligt på slutet. Säsongen börjar nu med alla helger och de franska vårloven. Nu hoppas vi på en anstormning av gäster.
    Kram tillbaks

    SvaraRadera

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.