01 mars 2010

Hemma igen

Åter på La Pomme d'Or efter en underbar, fantastisk, sagolik, overklig, toppen, jättefin, otrolig, fenomenal, underbar resa. Jag skulle kunna rada upp en hel hög med ytterligare adjektiv men jag tror att ni förstår.
Det är nästan overkligt vad vi har varit med om. Det underbara marinblå havet som när det blev grundare blev fantastiskt smaragdgrönt. De sagolika stränderna med gyllene sand och kokospalmer som lutade sig ut över sanden. Sköldpaddor och fiskar som vi såg när vi snorklade. Den ljuvliga känslan när man låg i nätet under seglingen och vågorna som slog över och stänkte ned oss. De ljumma kvällarna med månsken och stjärnor i miljontal över våra huvuden. När vi fiskade under seglingen och drog upp 2 barracudor och en Black Jack som vi sedan grillade och åt till middag. När vi besökte ön där de spelade in vissa scener i Pirates of the Carribean och viken där kulisserna fortfarande står kvar efter filminspelningarna. Vattenfall, korallrev, paradisstränder, musik.
Vi har njutit, vilat upp oss, solat, badat, seglat, läst böcker, umgåtts, träffat fantastiska människor. Det har kort sagt varit en fenomenal upplevelse. Jag gör gärna om det igen, Karibien är verkligen så enastående och unikt som jag trodde innan vi reste.
Sista bilden är soluppgången i lördags morse över St Lucia när vi tuffar ut från Rodney Bay där vi tillbringade sista kvällen av semestern.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.