25 oktober 2009

Hundliv


I onsdags fick vi ett samtal från en kurskamrat från hösten 2006 då vi läste franska på Universitetet. Han behövde hundvakt några dagar. Theo som han heter är verkligen en väldigt speciell person. Han är en övervintrande hippi, ambulerande ljusförsäljare på marknader i England och en person som aldrig slutar prata. Han har uppfattningar om det mesta och tycker om att ventilera dessa.
När man ser Theo kan man inte tro att han har arbetat på Downing Street 10 med hemliga dataprojekt.


Hundarna Ninni och Solli är jättegulliga. De är någon sorts blandras med inslag av colli. I torsdags var hundarna med oss i skolan. De var förstås inte med i klassrummet utan de fick stanna i bilen. På lunchrasten fick de en lång promenad. I Frankrike har man långa luncher och vi har lunch 1.5 timmar. I fredags fick de vara hemma i köket när vi var i skolan på förmiddagen.
Det är väldigt nyttigt med hundar speciellt med sådana som måste ha mycket motion. I lördags småregnade det hela dagen, men vi var ute morgon, lunch och kväll.

Köp inga bantningspiller, bantningsprogram eller tidningar med olika recept hur man skall gå ner i vikt. Här kommer ett råd helt gratis. Köp en hund som behöver mycket motion så går ni garanterat ner i vikt om man äter som man gjort tidigare.

Det är lite jobbigt att veta att man måste ta sina promenader varje dag oavsett väder och vind. När man väl kommer ut är det väldigt skönt även om det regnar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.