17 januari 2010

Good By Sweden

Sista dagen i Sverige. I morgon lämnar vi en hektisk månad bakom oss och flyger hem. Det skall bli så skönt. Det har varit en månad med aktiviteter och besök i princip varje dag. Det är nog bara en dag som vi bara slöat och det var söndagen efter Nyår. Anledningen till detta förfall var att "mannen" lekt snöröjare och fått ryggskott. Det var första gången som detta har hänt och det var ingen trevlig upplevelse. Man hade ont i stort sätt hela tiden och var orörlig som en "Michelingubbe". Eva-Lotta fick hjälpa till med strumppåsättningen och det kändes konstigt. Efter 14 dagar har ryggen nästan hittat hem igen.
Det har varit trevligt att träffa släkt och vänner men nu är det nog och vi längtar bara hem. I morgon bitti ger vi oss iväg med fullt bagage och 2 par skidfodral. Vi flyger från Skavsta till Paris med Ryanair. Om det går (ekonomiskt) så försöker vi undvika detta flygbolag, som vi inte tycker om. Snabbtåget från Montparnasse tar bara 1.5 timmar till Poitiers.
Vi får hoppas att moder France tar emot oss på ett bättre sätt än när vi åkte. När vi åkte var det snö, såphalt på vägarna och ett snöoväder hade precis börjat. Nu se vi bara fram emot våren och solen och alla gäster som redan bokat sin vistelse på La Pomme d'Or.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.