14 juni 2010

Grattis till 1-åringen

Idag fyller vår blogg 1 år, hurra, hurra, hurra. Idag för ett år sedan skrev vi den första bloggen, sedan dess har det blivit 105 stycken, helt fantastiskt. Vi var inte riktigt säkra på att det var en bra idé att skriva blogg men nu tycker vi det är jättekul att få dela med oss av vårt liv och det som sker på och runt La Pomme d'Or.
Vår första blogg handlade om våra hallon som mognade för fullt. De gör de just nu också med det är lite senare i år för vi har bara plockat ett par stycken men till helgen blir de nog kanske en skål ifall vädret blir varmt och soligt. Men som det ser ut just nu på Meteo så verkar det inte blir riktigt fint förrän på söndag. Men det vet man aldrig de är lika dåliga på att spå väder som SMHI så det kan bli både bättre och sämre.
Just nu håller vi på med slut-finishen på vår nya altan. Om allt går enligt planerna kommer vi att ha invigning av den på onsdag.
Bilder kommer men just nu håller vi det lite hemligt för att effekten skall bli större när vi visar resultatet. Och för att hålla er på sträckbänken lite till.

1 kommentar:

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.