18 november 2010

Det var länge sedan.......

Vi kan skylla på många saker; inspirationen har sinat, vi har haft för mycket att göra, tiden räcker inte till, vi har glömt bort det, vi har prioriterat annat, ja listan kan göras lång. Egentligen har jag inget bra svar på varför vi inte har skrivit på över en månad.
Men nu är vi tillbaka lite mer kontinuerligt hoppas jag. Vi har i och för sig haft fullt upp men inte mer än vanligt. Efter att vi kom tillbaka från vår semester började Peter med vinkällaren. Den är nästan klar, just nu väntar vi på elektrikern.
Vi har haft en del gäster under hösten, mest bed & breakfast gäster men också en tysk familj i två veckor.
Dessutom har vi jobbat i trädgården, städat efter sommaren, plockat valnötter, de sista tomaterna och squashen. Vädret har varit rätt behagligt.
I går kom vi tillbaka efter ett trevligt två veckors besök i Sverige. Vi har umgåtts med familj och vänner och jag fick träffa mitt nya barnbarn Isa för första gången och riktigt rå om henne och Ben en hel dag. Helt underbart.
När vi kom tillbaka blommade våra november-kaktusar så här fint. Ja det var en kort uppdatering mer om livet på La Pomme d'Or på hösten kommer framöver.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.