30 juli 2009

Vernissage


Nu har vi varit ute och roat oss igen. Idag var vi inbjudna på vernissage av den engelske konstären Nigel Vellam. Han bor i en by ca en halvtimmes bilresa från oss. Den heter St Pierre de Maillé. Det är en by som är dubbelt så stor som La Chapelle Moulière ungefär. De har lite mer service och ett Maison de Pays, där dagens vernissage gick av stapeln.

Eftersom Nigel är en produktiv och energisk man så var det andra gången på en vecka som han hade vernissage. Det förra kunde vi tyvärr inte närvara på eftersom vi hade middagsgäster den kvällen.

Det första vernissaget i lördags var i Kapellet i byn och där pågår just nu Nigels utställning med akvarellmålningar. Det andra vernissaget i kväll var med hans mer moderna verk. Nigel gör också eget papper och de tavlor som idag var utställda var gjorda av hemgjort papper i flera lager och i olika färger. Vi tyckte väldigt mycket om dem. Även hans akvareller är väldigt fina och detaljerade.

Nigel kommer dessutom att ha en akvarellmålningskurs här senare i höst. Det ser vi mycket fram emot. Liksom vår massagekurs som kommer att vara i september. Se mer om detta på vår hemsida http://www.lapomme.eu/

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.