08 december 2009

Morgontidig promenad

Ibland måste man få känna sig lite stolt över sig själv. I morse så vaknade vi lite tidigare än vanligt och klockan 8 hade vi ätit frukost.
Vi skulle åka och handla lite men eftersom vi var så tidiga så kom Peter på den geniala idén att vi skulle ta en promenad först. Sagt och gjort vi gick iväg, sa God Morgon till några skolungdomar som satt och väntade på skolbussen. Det höll precis på att ljusna och vi tog vägen ner till floden. Det var lite småkyligt eller kanske "friskt". På vägen ner till floden passerar vi några fält och genom
dimslöjorna skymtade vi kossorna som fridsamt gick och betade på fältet. Vi hörde några tuppar som gol i fjärran och småfåglarna kvittrade glatt.
Väl nere vid floden tog vi de vackra fotona här bredvid. Floden var alldeles spegelblank och dimmorna drev över vattnet och solen var på väg att gå upp och färgade molnen rosa.
Tjugo i 9 var vi hemma igen och kunde nöjda och belåtna sätta oss i bilen och åka till Leroy Merlin, den franska motsvarigheten till Bauhaus.
Vi fick en skön dag tack vare den tidiga morgon upplevelsen.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.