10 maj 2010

Besök på det stora svenska varuhuset

Idag har vi besökt det stora svenska varuhuset i Tours. Det mesta kan vi köpa här runt Poitiers men ibland är det vissa saker som vi känner att vi hellre köper på IKEA.
Efter att ha åkt runt överallt och letat efter dynor till våra utemöbler utan att ha hittat vad vi ville ha, kände vi att det var dags att åka till Tours. Dessutom behövde vi nya stolar till vår nya altan och lite andra småsaker som är så behändigt att köpa där. Ja ni ser på bilden Kalles kaviar, knäckebröd, servetter, Delikato-bollar, bra och billiga glas mm.
Det känns alltid som att komma hem att besöka IKEA. Alla saker heter likadant som i Sverige och varuhuset är inrett precis likadant. Enkelt att hitta, hemvant.
Vi anlände lagom till lunch och tänkte äta först. Men det tänkte alla andra också. Så vi tog en tur runt i varuhuset först och åt vår lunch först vid 13-tiden.
Sedan plockade vi ihop det vi ville köpa gick till kassan och betalade och lastade in i bilen och på släpet.
Halvvägs tillbaka körde vi rakt in i ett hagel-oväder. Det var hagel stora som stenkulor som smattrade mot biltaket. Fem minuter senare sken solen igen.
Vi kom hem helskinnade och hade fått tag i det vi ville.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.