06 maj 2010

Vindarna har vänt

Efter tre dagar med nordliga ishavsvindar som fick oss att vilja gå i ide, har det idag varit riktigt hyggligt väder. Den nordliga vinden har vänt till en mer västlig riktning och även blivit svagare och mer behaglig. Vi är glada att veckans oväder över Rivieran med snöstorm och 6 meters vågor inte har passerat förbi oss.
Idag kändes det skönt igen att vara ute och jobba i trädgården. För tillfället så står bygget av taket still eftersom den korrugerade plasten som vi tänker ha är slut i lagret hos både Leroy Merlin och Brico Depo.
Så vi har jobbat i trädgårdslandet och med planket runt poolen som behöver stadgas upp efter vårens stormar och laseras så vi slipper den gröna, inte så vackra färgen som brädorna är impregnerad i.
Känner mig mycket nöjd med resultatet av det lilla trädgårdslandet med örter, sallad, tomater och lite annat. Nu återstår att försöka hålla det lika fint hela sommaren. Ambitionerna är lika höga varje år men någonstans så brukar de trappas ner lite. I år kan bli det första året när de (ambitionerna alltså) kanske lyckas ligga kvar på den höga nivån hela sommaren, vi får se.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.