10 maj 2012

Äntligen

Så äntligen i går morse så kom han då, den efterlängtade golvläggaren.
Han som skulle lägga in parketten på Vinden. Och i ärlighetens namn måste vi säga att han var både trevlig och jobbade på väldigt bra. I dag kl 16 var han klar, nästan. Det saknas lite fogar som han inte kunde göra idag eftersom han inte hade fått fogmassa med rätt färg. Han lovade komma på måndag för att göra klart jobbet. Han jobbade tydligen inte i morgon.
Voila så här blev det.

Själv har vi jobbat med andra saker de här dagarna. Peter har börjat med ett nytt projekt, han håller på att förnya uteplatsen på framsidan av Stallet. Idag har han lagt ny kantsten och det kommer att bli ett nytt plank. Det kommer att bli väldigt bra tror vi. 


Dessutom har värmen och solen kommit tillbaka vilket vi tycker är otroligt skönt. Och vi hoppas att det håller i sig ett tag nu.

Själv hade jag ett antal "måsten" och "borde göra" idag. Vilket bland annat innebar att tvätta 3 maskiner tvätt nu när solen var tillbaka. Men när jag var klar med det kunde jag göra en "vill" också.


Förhoppningsvis blir detta rabarberblad i betong bättre än det förra jag gjorde som tyvärr gick mitt i tu. Jag har börjat gjuta lite och det känns väldigt roligt, det svåra är att hitta rätt sorts betong.

2 kommentarer:

  1. Övervåningen blir kanon fin, lycka till med betongen! Ska bli spänande och se alla förändringar ni hunnit med till nästa gång vi kommer ner. Kram/Sara

    SvaraRadera
  2. Åh vad fint det blir och trevligt med uteplatsen vill också få ordning på vår tomt.

    SvaraRadera

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.