26 maj 2013

Det gäller att passa på


eller profiter som den franska väderdamen på tv uttryckte saken. Men egentligen pratade hon om måndagen, i morgon då vi ska få veckans bästa väder. Men det var inte så tokigt i dag heller och blir det minst lika bra i morgon som idag så kommer inte jag att klaga i alla fall.


Peter satte igång att såga och klippa bredvid friggeboden direkt efter frukost. Han fick en väldig energi helt plötsligt. Så nu har vi återigen flera släp med grenar och säckar med trädgårdsavfall att forsla till dechètteriet. Phu. Men det tar ut sin rätt...


Efter lunchen behövdes det en stunds vila.


Sedan var han igång igen. Nu med att tvätta av pool-täckningen som blir rätt smutsig av regn och frömjöl.


Sen grävde han lite i landet.


Några burkar rabarbermarmelad hann vi också med att göra idag.

Trots att temperaturen i skuggan inte har kommit högre än +16-17 grader idag var det riktigt skönt. Och cikadorna spelade hela dagen, då är det väl nästan sommar eller? Det blev grillat till middag.


Entrecote färdiga för grillen.


Och färdigt med tillbehör. Det blev jättegott. Dessutom var det en superskön kväll, med fågelkvitter och glädjande nog så har våra klockgrodor börjat att spela/sjunga eller vad de nu gör, igen. Det var riktigt skönt att sitta ute och lyssna på ljuden och njuta av kvällen. Mer sådant tack.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.