17 juni 2009

International Strategy Meeting

Ännu en dag till ända. En ganska lång och varm dag. Den började med att vi serverade frukost kl 8 till våra gäster i Stallet. Sedan skyndade vi oss iväg strax efter 9 för att hinna till Futuroscopet kl 9.30. Vi har fortfarande inte lärt oss att även om det står 9.30 på inbjudan så är det inte det som gäller.

Vi var inbjudna av C.D.T, vilket är Comité Dèpartementat du Tourisme de la Vienne, till ett uppföljningsmöte till det som vi hade i september förra året. Syftet med mötet var att vi skulle få veta vad som gjort sedan sist. Och som sagt vi skulle infinna oss kl 9.30 vid "Accueil Presse"på högra sidan av ingången. När vi kom dit fanns en skylt att vi fick gå till "Accueil Groupe" på vänstra sidan av ingången. De öppnade kl 9.45. V blev insläpta och avprickade och fick vänta igen, till ca 10.15. Därefter gick vi i samlad trupp till lokalen där sammankomsten skulle vara, och fick vänta, igen!! Omkring 10.35 började äntligen mötet, som först inleddes med en snabb presentation av Mr Pascal Jolly, International Sales Manager på Futuroscopet. Vi skulle haft kaffepaus vis 11 enligt programmet, och 11.15 började telefonen att ringa för att påminna om kaffet. Den ringde två gånger till innan det blev paus. Efter en snabb genomgång av den ansvariga internationella försäljningschefen Mme Forsans där vi i fick veta vad som gjort sedan sist. I princip var det att de i år har gjort en 4-sidig broschyr på 6 språk, franska, engelska, tyska, spanska, italienska och holländska. Nåja det är ju alltid en början.

Efter lunchen kunde vi fått stanna kvar och få delta i en guidad visning av årets nya attraktioner men vi valde att åka hem och jobba med att klippa ner buskar, träd och sly mellan oss och grannen. Vi 20 tiden tog vi ett dopp i poolen innan vi åt en lätt middag och därefter åkte tillbaka till Futuroscopet för att se årets nya laser show, "The Bleu Note Mystery" som avslutar alla kvällar.

Det var en underbar kväll, ljummet och stjärnklar och showen är väldigt proffsigt gjord. Regissör till den är Yves Pépin, som tydligen var inblandad i invigningen av OS i Peking. Vi kan helt klart rekommendera dem som besöker Futuroscopet att stanna och titta på showen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Det är alltid trevligt med lite respons. Så skriv gärna några rader.